Traductor automàtic:

Els contes d'en Blauet

La col•lecció de contes sobre la conca lacustre de Banyoles.

Una col·lecció de contes

“EL BLAUET DE L’ESTANY” és una col•lecció de llibres sobre la conca lacustre de Banyoles editada pels Ajuntaments de Banyoles i Porqueres i elaborada per l’Escola de Natura de Banyoles.

Aquesta col•lecció s’adreça de forma expressa als nens i nenes de 6 a 12 anys, de mà d’un personatge conductor de les històries, en Blauet, amb l’objectiu que s’endinsin en el coneixement de l’estany i el seu entorn natural i social de forma amena i divertida.

Els llibres tenen intencionadament diferents nivells de lectura, en funció de l’edat, del nivell lector i del vocabulari dels receptors, així com dels objectius didàctics que es vulguin aconseguir. Un primer nivell és del de la lectura de les imatges, les quals per sí mateixes ja permeten seguir el fil argumental, aporten un bon gruix d’informació i suggereixen un diàleg prou interessant. Un segon nivell de lectura ve marcat pel text i el dibuix principals, els quals configuren la línia argumental i aporten els continguts bàsics. Finalment, el tercer nivell el conformen el text i la il•lustració secundaris que suposen l’aprofundiment i l’ampliació d’algun/s tema/es en concret.

Clica la imatge i podràs llegir els contes de'n Blauet com si els tinguessis a les mans!

Blauet1.jpg Blauet2.jpg Blauet3.jpg
Blauet4.jpg Blauet5.jpg Blauet6.jpg
Blauet7.jpg    

Títols publicats

En Blauet i les bèsties de dues cames
En Blauet i els camins de l'aigua
En Blauet i el retorn dels aiguamolls
En Blauet descobreix els recs
En Blauet i els deu secrets
En Blauet i la pedra misteriosa
En Blauet i les històries dels seus veïns
En Blauet i l'esport a l'estany

Una proposta didàctica

Cada llibre compta amb un dossier didàctic que aplega un seguit de suggeriments per al treball a l’aula a partir de l’observació i la lectura del conte, un plec de propostes educatives obertes i flexibles, adaptables fàcilment a cada grup classe que faran que l’alumne observi, pensi, reflexioni, es faci preguntes i cerqui respostes, gaudeixi i aprengui.

Informeu-vos de com aconseguir els dossiers didàctics.

Escola de Natura de Banyoles Passeig de la Draga, num 5. 17820 - Banyoles Telèfon: 972 581 316 correu@escolanaturabanyoles.org

patrocinadors